Välkommen till Nynäshamns Släktforskarförenings hemsida

Aktuellt:

Så är hösten här med nya aktiviteter och nya möten, samtidigt håller vi på med en ny hemsida, så denna uppdateras sporadisk (den gamla webbmaster har gått i pension). Nedanstående fina kollage kan vi tacka Helene Skoglund för .

Fotokollagen ovan: © samtliga fotos Helene Skoglund

När det gäller höstens aktiviteter ber vi er titta på denna sida: Klicka här.

Vi räknar med att vi kan hålla kurser som normalt på Skolgatan. Vi har en kvällskurs måndagar 18.30 - 21.00 och en förmiddagskurs torsdag 10.00 - 12.30. Anmälan till våra kurser gör du här

Referat från årets möten och övriga aktiviteter finner ni under "Aktiviteter och möten" i menyn till vänster. Lägg märke till att det är en länk för varje år från och med 2017.

Tycker du det verkar intressant så du vill bli medlem? Skicka i så fall ett mail till oss på denna adress och betala in medlemsavgiften 150:- på bankgiro 104-3736 angiv ny medlem på inbetalningen.

Har du provat besöka vårt släktforskarcafé i ABF lokalen Skolgatan 1?

Vi är där varje måndag från och med 10 januari mellan 13.00 och 15.00 för att prata släktforskning och i påkommande fall ge hjälp. Har du tagit ett DNA test och undrar hur du skall göra med resultatet? passa på att fråga på caféet. Du är välkommen oavsett vad.

Vill du bli medlem, anmäla dig till en kurs eller i övrigt ha kontakt med oss klicka här
Medlemsavgiften för 2021 är 150:- betala in på bankgiro 104-3736 och angiv "Ny medlem"

Alla våra kurser och arrangemang sker i samarbete med